0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT
Alege categorie
Comanda produse prin SEAP
Aboneaza-te la newsletter
Fii primul care afla despre promotiile noastre!
Service aparate sudura
Service aparate sudura
Reparatii aparate de sudura, service aparat sudura, reparatie robot pornire auto, reparatii aparat taiere cu plasma. Centru de service extrem de performant.

Detalii
Calculeaza puterea necesara
cu ajutorul calculatoarelor specializate

Returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma PROCONSTRUCT DISTIRBUTION SRL.
Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul www.depozitudescule.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

1. Rambursarea sumei platite
In acest caz, cheltuielile de returnare (taxe de curierat) sunt suportate de consumator.
Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

2. Inlocuirea produsului
Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice care au facut comanda online pentru produse de pe site-ul www.depozitudescule.ro
Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original.
PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor
 
IN ATENTIA PERSOANELOR FIZICE !

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
In acelasi timp, nu pot fi returnate nici produse de tip accesorii, consumabile, piese de schimb, de exemplu:
- componente electronice: diode, rezistente, condensatoare, tranzistori, tiristori, bobine, relee, sigurante, circuite integrate etc
- module electronice: placi de comanda, module de control, module de diode, module de tranzistori, module de tiristori etc
- intrerupatoare, comutatoare, stechere, prize, conectori, mufe, borne, valve, electrovalve etc
- ventilatoare, motoare de ventilatoare, elice pentru ventilatoare, motoare pentru antrenare sarma etc
- cabluri de sudura sau cabluri de alimentare etc
- electrozi si sarma pentru sudura etc
- electrozi si duze pentru taiere etc
- duze, portduze, pensete, portpensete etc
- kit-uri neasamblate, produse care reprezinta o comanda speciala (a clientului), produse ce necesita o inregistrare pe site-ul producatorului inainte de a fi utilizate.

Pana in momentul in care vanzatorul receptioneaza produsul din partea transportatorului, pentru efectuarea returului catre consumator, produsul este in responsabilitatea consumatorului.

Contravaloarea produselor va fi rambursata in cel mult 14 de zile de la data primirii acestora de catre comerciant, in urma returnarii produselor.

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.depozitudescule.ro nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

Procedura de returnare

1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur. Acesta este un model si nu este obligatoriu.

2. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Soseaua Fundeni, nr.141A, sector 2, Bucuresti, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

4. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.

Contactează-ne telefonic! 0771 333 222 / 0764 633 022

Suntem prezenti si pe:

Viziteaza magazinul depozitudescule pe ShopMania compari
www.price.ro - your shopping expert

Se incarca...