0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT
Alege categorie
Comanda produse prin SEAP
Aboneaza-te la newsletter
Fii primul care afla despre promotiile noastre!
Service aparate sudura
Service aparate sudura
Reparatii aparate de sudura, service aparat sudura, reparatie robot pornire auto, reparatii aparat taiere cu plasma. Centru de service extrem de performant.

Detalii
Calculeaza puterea necesara
cu ajutorul calculatoarelor specializate

Returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma PROCONSTRUCT DISTIRBUTION SRL.
Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul www.depozitudescule.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

1. Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului)
Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

2. Inlocuirea produsului
Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.depozitudescule.ro
Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original.
PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.depozitudescule.ro nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

Procedura de returnare

1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur. Acesta este un model si nu este obligatoriu.

2. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.

3. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Soseaua Fundeni, nr.141A, sector 2, Bucuresti, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

4. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.

Contactează-ne telefonic! 0771 333 222 / 0764 633 022

Suntem prezenti si pe:

Magazinul Online respecta criteriile de preselectie GPeC
si a aderat la standardele Trusted.ro.
Vezi standardele Trusted.ro
Viziteaza magazinul depozitudescule pe ShopMania compari
www.price.ro - your shopping expert

Se incarca...