0 Cosul tau
Nu exista produse in cos
10 zile banii inapoi GARANTAT
Alege categorie
Comanda produse prin SEAP
Aboneaza-te la newsletter
Fii primul care afla despre promotiile noastre!
Service aparate sudura
Service aparate sudura
Reparatii aparate de sudura, service aparat sudura, reparatie robot pornire auto, reparatii aparat taiere cu plasma. Centru de service extrem de performant.

Detalii
Calculeaza puterea necesara
cu ajutorul calculatoarelor specializate

Plata

Plata produselor noastre se poate face astfel:

Cash la livrare Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta (emisa de curier), certificat de garantie.
Plata online In cazul in care doriti sa platiti cu un card bancar, bifati aceasta optiune in ultimul pas al comenzii si veti fi directionat pe pagina securizata a procesatorului (Romcard) de plati online. Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL sau la angajatii nostri. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.
Plata prin MasterPass MasterPass este un canal de plata detinut de MasterCard, care permite plata prin intermediul unui portofel virtual inregistrat in MasterPass. Portofelul virtual este o aplicatie care poate fi descarcata pe telefoanele mobile (smartphone-uri) de orice doritor pentru adaugarea cardurilor sale in aplicatie si presupune plata cu carduri VISA/MasterCard, clientii in mod simplu, selecteaza din portofel cardul deja adaugat pentru plata. Astfel, in momentul cand efectueaza plata prin intermediul MasterPass, nu mai este necesar sa fie introduse manual datele cardului, ci este suficient sa fie ales pentru utilizare unul dintre cardurile deja adaugate in aplicatie.
Ordin de plata Veti plati produsele inainte de livrarea acestora, in baza unei facturi proforme. La primirea produselor achitate veti primi factura in original precum si certificatul de garantie al acestora.
Plata cu card la sediu Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard.

 
 
Plata in 4 rate fara dobanda Star BT  Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.
Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 4  rate egale fara dobânda atat online cat si la sediul nostru

Contactează-ne telefonic! 0771 333 222 / 0764 633 022

Suntem prezenti si pe:

Viziteaza magazinul depozitudescule pe ShopMania compari
www.price.ro - your shopping expert

Se incarca...